Välj rätt underkläder

Underkläder är så viktiga! Det är ju de plaggen som du har allra närmast kroppen och visst är det som så att om de sitter rätt – ja, då känns det mesta perfekt!

Var noga med måttbandet

Det kan vara lite svårt att hitta de rätta underkläderna. De ska givetvis sitta bra, ha bra passform och vara bekväma. Men, många gånger vill vi även att de ska vara lite extra vackra. Tack och lov är utbudet av underkläder enormt och du kan hitta just den BH som passar dig allra bäst även online numera. Det är bekvämt att kunna shoppa underkläder hemma i lugn och ro och verkligen hinna tänka efter vad just du söker.

Tänk på att det är så viktigt att välja plagg som passar ens kroppsform – det är en regel som även gäller för underkläder i allra högsta grad. Om de inte passar din kroppsform, kommer du troligtvis att känna dig obekväm ganska snabbt. Och att, till exempel, ständigt behöva dra upp ett BH-band är inget som vi vill hålla på med. Så, summa summarum – var väldigt noga med att välja underkläder som passar din kroppsform och var noga med måttbandet!

Tvätta din BH på rätt sätt

När du väl fått hem dina nya underkläder är det av högsta vikt att du tar hand om dem ordentligt ­– så väl BH:ar som trosor. Även om underkläderna är av hög kvalitet behöver de skötas på rätt sätt.
Tänk på att varmt vatten lätt förstör elasticiteten på dina underkläder. Tvätta dem därför så kallt som möjligt. Ett bra tips är att du låter din BH ligga i kallt vatten i några timmar. Detta gör att avlagringar och annat släpper och den blir ren. En god regel är att du alltid ser till att tvätta din BH efter att du har använt den tre gånger. Glöm inte att knäppa din BH innan tvätt.