Effektiva sexhjälpmedel – ljuvligare stunder för både dig och honom

Visst är det många som önskar att de kunde prestera bättre i sovrummet, vara mer känsliga för beröring eller helt enkelt få uppleva skönare stunder tillsammans med partnern. Sexuellt välbefinnande är A och O för ett lyckligt förhållande, och ibland kan rätt sexhjälpmedel vara det som gör de heta stunderna tillsammans helt perfekta.

Med högkvalitativa produkter i form av effektiva och säkra sexhjälpmedel för bättre sex är mer stimulerande samlag inte långt borta. Om du vill ta reda på vilka sexhjälpmedel som kan hjälpa till på traven gäller det bara att kika nedan.

Lusthöjande medel

Ett första sexhjälpmedel som vi vill lyfta fram är lusthöjande medel – där vissa riktar sig till kvinnor medan andra riktar sig till män. Här kan det vara tal om tabletter, krämer eller glidmedel med olika lusthöjande egenskaper för härligare stunder i sovrummet. Dessa sexhjälpmedel ser vanligtvis till så att du blir mer känslig för beröring och därför snabbare känner dig kåt. Detta hjälper avsevärt om du har svårt att bli våt eller om din parter har svårt att hålla ståndet uppe.

Penisringar i olika storlekar

Vill du kanske hjälpa din pojkvän med att prestera bättre i sovrummet? Ett effektivt sexhjälpmedel att rekommendera är då en av flera olika penisringar. Den ser till så att erektionen blir mer långvarig och även kraftigare genom att öka blodflödet till området när ringen väl har trätts över könet.

Det kan vara en god idé att införskaffa er ett set med ett antal olika penisringar för att testa er fram. Det finns nämligen ingen ”one size fits all”, utan ni får prova på vilken penisring som känns bäst för just er. Vissa penisringar har en bulletvibrator om ni vill lägga till en extra dimension till njutningen.

Penispumpar

Även penispumpar kan hjälpa pojkvännen med att få en kraftigare erektion. Genom att pumpa skapas ett vakuum som ökar blodtillförseln till könet för ett större stånd. Resultaten är temporära, och därför är detta ett händigt hjälpmedel att dra nytta av innan samlag. Medan vissa penispumpar är automatiska med hjälp av ett knapptryck har de flesta ett pumphandtag att använda sig av. Med hjälp av en ventil kan man sedan lätta på trycket – så hur mycket man pumpar är upp till individens behov. Dra nytta av ett sexhjälpmedel redan idag för skönare stunder i sovrummet.