Stefan löfven instagram

Stefan Löfven (@stefanlofven) • Instagram photos and videos

Stefan Löfven. Tidigare partiordförande för Socialdemokraterna och Sveriges statsminister. Kongress 2021’s profile picture. Kongress 2021.

Stefan Löfven (@stefanlofven) • Instagram photos and videos

Tidigare partiordförande för Socialdemokraterna och Sveriges statsminister.

Stefan Löfven on Instagram: “Min älskade Ulla. Jag vet inte …

59.3k Likes, 2479 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Min älskade Ulla. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för alla dessa år.

Stefan Löfven on Instagram: “Det är med stor glädje jag i dag …

9056 Likes, 195 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Det är med stor glädje jag i dag ser hur de första doserna vaccin mot covid-19 nu är …

Stefan Löfven on Instagram: “Att önska ett gott nytt år har …

9802 Likes, 1406 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Att önska ett gott nytt år har sällan varit enklare. 2020 blev inte ett gott år, …

Stefan Löfven on Instagram: “I dag är det 16 år sedan Anna …

Stefan Löfven på Instagram: “I dag är det 16 år sedan Anna Lindh togs ifrån oss. Jag tänker ofta på hur Sverige och världen sett ut om hon hade fått leva. Eller vad hon hade sagt om hon visste hur världen ser ut idag. Men lika ofta finner jag vägledning och råd i alla hennes ord och gärningar. Hon finns med oss samtidigt som hon för alltid är saknad.Foto: Ola Torkelsson”

7994 Likes, 499 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “I dag är det 16 år sedan Anna Lindh togs ifrån oss. Jag tänker ofta på hur Sverige …

7,993 Likes, 499 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “I dag är det 16 år sedan Anna Lindh togs ifrån oss. Jag tänker ofta på hur Sverige och världen sett ut om hon hade fått leva. Eller vad hon hade sagt om hon visste hur världen ser ut idag. Men lika ofta finner jag vägledning och råd i alla hennes ord och gärningar. Hon finns med oss samtidigt som hon för alltid är saknad.Foto: Ola Torkelsson”

Stefan Löfven on Instagram: “Det nya coronaviruset prövar …

Stefan Löfven on Instagram: “Det nya coronaviruset prövar vårt land, vårt samhälle och oss som medmänniskor.Det kommer några få, avgörande stunder i livetdå du måste göra uppoffringar inte bara för din egen skull utan också för att ta ansvar för din omgivning, för dina medmänniskor, och för vårt land.Den stunden är nu. Den dagen är här. Och den uppgiften gäller alla.”

12.5k Likes, 841 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Det nya coronaviruset prövar vårt land, vårt samhälle och oss som medmänniskor.

12K Likes, 840 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Det nya coronaviruset prövar vårt land, vårt samhälle och oss som medmänniskor.Det kommer några få, avgörande stunder i livetdå du måste göra uppoffringar inte bara för din egen skull utan också för att ta ansvar för din omgivning, för dina medmänniskor, och för vårt land.Den stunden är nu. Den dagen är här. Och den uppgiften gäller alla.”

Stefan Löfven on Instagram: “Ulla och jag är i dagarna ute på …

3135 Likes, 65 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Ulla och jag är i dagarna ute på en liten roadtrip i Värmland för att få nya intryck …

Stefan Löfven on Instagram: “Ulla och jag önskar er alla en …

Stefan Löfven on Instagram: “Ulla och jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi vill också passa på att framföra vår tacksamhet till alla er som jobbar under jul- och nyårshelgerna. Tack för att ni håller igång landet och ser till att samhället är starkt medan många njuter av ledighet.”

7141 Likes, 453 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Ulla och jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

7,141 Likes, 453 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “Ulla och jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi vill också passa på att framföra vår tacksamhet till alla er som jobbar under jul- och nyårshelgerna. Tack för att ni håller igång landet och ser till att samhället är starkt medan många njuter av ledighet.”

Stefan Löfven on Instagram: “I dag firade jag min 60-årsdag …

Stefan Löfven on Instagram: “I dag firade jag min 60-årsdag på jobbet. Det bjöds på sång av statsrådskollegor och av fantastiska Ulrika Ölund från min hembygd. Tack för musiken och till alla som kom för att fira mig. Tack också för alla blommor som jag fick. Jag hoppas att ni förstår att jag inte kunde ta med alla hem men kan meddela att de uppskattades på äldreboendet Serafen där de står nu.”

1153 Likes, 91 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “I dag firade jag min 60-årsdag på jobbet. Det bjöds på sång av statsrådskollegor och …

1,151 Likes, 91 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “I dag firade jag min 60-årsdag på jobbet. Det bjöds på sång av statsrådskollegor och av fantastiska Ulrika Ölund från min hembygd. Tack för musiken och till alla som kom för att fira mig. Tack också för alla blommor som jag fick. Jag hoppas att ni förstår att jag inte kunde ta med alla hem men kan meddela att de uppskattades på äldreboendet Serafen där de står nu.”

Keywords: stefan löfven instagram