Schyffert instagram

Henrik Schyffert (@schyffert) • Instagram photos and videos

175k Followers, 592 Following, 1299 Posts – See Instagram photos and videos from Henrik Schyffert (@schyffert)

Henrik Schyffert (@schyffert) • Instagram photos and videos

Har B-körkort. Kontakt: henrik[a]schyffert.se · 1,299 posts · 175K followers · 591 …

Henrik Schyffert on Instagram: “Det känns extremt tungt att …

Henrik Schyffert på Instagram: “Det känns extremt tungt att skriva det här efter det som drabbat Stockholm idag. Jag är livrädd. Mina tankar går såklart till alla familjer och anhöriga till offren. Jag saknar ord. Det här är så jävla illa.En timme innan jag skulle upp på scenen i Sundsvall i eftermiddags så började det smattra i telefonen. Vad fan har hänt? Var är mina barn? Är alla ok?När det lugnat ner sig lite kom nästa problem. Jag ska upp och köra enhumorföreställning som heter “Var inte rädda” mitt i vad som verkar vara ett fruktansvärt terrordåd. T.om jag förstår ironin i det. Min första reaktion var att ställa in. Jag vill bara dra ett täcke över huvudet och gråta. Och samtidigt så tänker jag att det är det precis det här de vill. De vill att vi inte ska våga gå på teater.De vill att vi inte ska våga gå på stan efter jobbet och köpa chips till fredagsmyset, av rädsla för att bli överkörda av en lastbil.Det är så här terror funkar. Den attackerar vår frihet, den vill att vi ska begränsa vår livsstil. Och det kommer jag fan ALDRIG gå med på.Så väl på scenen så frågade jag publiken om det var ok att vi försökte genomföra det här i alla fall. Jag har aldrig hört ett så tydligt JA! Så vi gjorde det. Det var inte kul att stå där idag. Det var mitt livs svåraste standup-show. Men också min viktigaste. Och nu efteråt i en tom loge så kan jag inte nog tacka den fantastiska Sundsvallspubliken. Ni visade, med enad och tydlig front, att hur hemskt det här än är så vi tillsammans ända alltid starkast. I djupaste vördnad,Henrik”

17.1k Likes, 902 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “Det känns extremt tungt att skriva det här efter det som drabbat Stockholm idag.

17K Likes, 902 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “Det känns extremt tungt att skriva det här efter det som drabbat Stockholm idag. Jag är livrädd. Mina tankar går såklart till alla familjer och anhöriga till offren. Jag saknar ord. Det här är så jävla illa.En timme innan jag skulle upp på scenen i Sundsvall i eftermiddags så började det smattra i telefonen. Vad fan har hänt? Var är mina barn? Är alla ok?När det lugnat ner sig lite kom nästa problem. Jag ska upp och köra enhumorföreställning som heter “Var inte rädda” mitt i vad som verkar vara ett fruktansvärt terrordåd. T.om jag förstår ironin i det. Min första reaktion var att ställa in. Jag vill bara dra ett täcke över huvudet och gråta. Och samtidigt så tänker jag att det är det precis det här de vill. De vill att vi inte ska våga gå på teater.De vill att vi inte ska våga gå på stan efter jobbet och köpa chips till fredagsmyset, av rädsla för att bli överkörda av en lastbil.Det är så här terror funkar. Den attackerar vår frihet, den vill att vi ska begränsa vår livsstil. Och det kommer jag fan ALDRIG gå med på.Så väl på scenen så frågade jag publiken om det var ok att vi försökte genomföra det här i alla fall. Jag har aldrig hört ett så tydligt JA! Så vi gjorde det. Det var inte kul att stå där idag. Det var mitt livs svåraste standup-show. Men också min viktigaste. Och nu efteråt i en tom loge så kan jag inte nog tacka den fantastiska Sundsvallspubliken. Ni visade, med enad och tydlig front, att hur hemskt det här än är så vi tillsammans ända alltid starkast. I djupaste vördnad,Henrik”

Vänner! Jag ligger sjuk. Jag åkte på nått förra veckan och har …

Henrik Schyffert on Instagram: “Vänner! Jag ligger sjuk. Jag åkte på nått förra veckan och har legat däckad i feber sedan dess. Det är ingen fara med mig men just nu är jag helt sänkt så jag måste tyvärr hoppa av Badjävlar i år 🤒SUPERTRÅKIGT! Jag kommer sakna er mer än ni kommer sakna mig men GÅ OCH SKRATTA ändå. Det är Sveriges 7 roligaste och det börjar i Kalmar i morgon kväll. Ha så jäkla kul så syns vi nästa sommar! ❤️❤️❤️H”

1169 Likes, 82 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “Vänner! Jag ligger sjuk. Jag åkte på nått förra veckan och har legat däckad i feber …

1,169 Likes, 82 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “Vänner! Jag ligger sjuk. Jag åkte på nått förra veckan och har legat däckad i feber sedan dess. Det är ingen fara med mig men just nu är jag helt sänkt så jag måste tyvärr hoppa av Badjävlar i år 🤒SUPERTRÅKIGT! Jag kommer sakna er mer än ni kommer sakna mig men GÅ OCH SKRATTA ändå. Det är Sveriges 7 roligaste och det börjar i Kalmar i morgon kväll. Ha så jäkla kul så syns vi nästa sommar! ❤️❤️❤️H”

Den bästa kritiken jag nånsin fått är att fascisterna hatar mig

18.5k Likes, 1465 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “”Den bästa kritiken jag nånsin fått är att fascisterna hatar mig” – Charlie …

Henrik Schyffert on Instagram: “Här kommer en nyhet till alla …

Henrik Schyffert on Instagram: “Här kommer en nyhet till alla 30 000 IT-chefer som har börjat tappa håret och vill imponera på tjejerna på ekonomiavdelningen genom att åka Vasaloppet… DOM BRYR SIG INTE!!!”

6576 Likes, 203 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “Här kommer en nyhet till alla 30 000 IT-chefer som har börjat tappa håret och vill …

6,573 Likes, 203 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “Här kommer en nyhet till alla 30 000 IT-chefer som har börjat tappa håret och vill imponera på tjejerna på ekonomiavdelningen genom att åka Vasaloppet… DOM BRYR SIG INTE!!!”

Henrik Schyffert on Instagram: “TACK för alla hundratals glada …

10.2k Likes, 388 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “TACK för alla hundratals glada och snälla kommentarer om Var inte rädda!

Henrik Schyffert on Instagram: “Ok. Nu gör vi det här…”

2011 Likes, 143 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “Ok. Nu gör vi det här…”

Henrik Schyffert on Instagram: “18e Okt kl 10:36. Bebis står! Är …

15.4k Likes, 103 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “18e Okt kl 10:36. Bebis står! Är mkt gladare än mitt fåniga flin! ❤️ ⬆️”

Tack till Solsidan och alla skådisar, team, och producenter för …

11.4k Likes, 73 Comments – Henrik Schyffert (@schyffert) on Instagram: “Tack till Solsidan och alla skådisar, team, och producenter för förtroendet.

Keywords: schyffert instagram, henrik schyffert instagram