Oskar linnros instagram

Oskar Linnros (@oskarlinnros) • Instagram photos and videos

17.1k Followers, 0 Following, 89 Posts – See Instagram photos and videos from Oskar Linnros (@oskarlinnros)

Oskar Linnros on Instagram: “Ibland händer det varje gång …

Oskar Linnros on Instagram: “Ibland händer det varje gång. Malmö Live – jag stod upp från första låten å ni med. Det tar vi inte för givet. Bästa turnéavslutningen en svensk artist kan ha. Älskar ErFoto: @brattse”

1929 Likes, 34 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “Ibland händer det varje gång. Malmö Live – jag stod upp från första låten å ni med.

1,928 Likes, 34 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “Ibland händer det varje gång. Malmö Live – jag stod upp från första låten å ni med. Det tar vi inte för givet. Bästa turnéavslutningen en svensk artist kan ha. Älskar ErFoto: @brattse”

Oskar Linnros on Instagram: “I augusti kommer det hända …

3831 Likes, 213 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “I augusti kommer det hända grejer…⁣ För att fira det gör jag två helt unika och …

Oskar Linnros on Instagram: “Jaqe har närvaro i varje ord, han …

Oskar Linnros on Instagram: “Jaqe har närvaro i varje ord, han e en av dom jag lyssnar på mest i Sverige.För nåt år sen hojtade han med embroyot till det här albumet och ville ha mig med.Jag lyssnade, blev golvad och skrev min grej på 20 min, la nästa dag.Känn på vår tune ”Hoppa”, ute idag.”

1116 Likes, 18 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “Jaqe har närvaro i varje ord, han e en av dom jag lyssnar på mest i Sverige.

1,119 Likes, 18 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “Jaqe har närvaro i varje ord, han e en av dom jag lyssnar på mest i Sverige.För nåt år sen hojtade han med embroyot till det här albumet och ville ha mig med.Jag lyssnade, blev golvad och skrev min grej på 20 min, la nästa dag.Känn på vår tune ”Hoppa”, ute idag.”

Oskar Linnros on Instagram: “Så länge det görs musik som på …

2959 Likes, 25 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “Så länge det görs musik som på @seinabosey nya album ”I’m A Dream” vet jag att det …

Oskar Linnros Fanpage (@oskarhanslinnros) • Instagram …

739 Followers, 12 Following, 138 Posts – See Instagram photos and videos from Oskar Linnros Fanpage (@oskarhanslinnros)

D kommer så mycket bra musik från det här landet, över

1156 Likes, 17 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “D kommer så mycket bra musik från det här landet, över- och under jord, ständigt.

Oskar Linnros on Instagram: “Har inte lyssnat på den här …

Oskar Linnros on Instagram: “Har inte lyssnat på den här intervjun än själv. Vad säger jag? Det är en vacker dimma. Vill behålla minnet av en helig stund med nån som jag avgudad sen jag var 15 år, började tunea in till hans djupdykningar i soulmusik och fick rysningar. Tack för att du finns Mats Nileskär. Länk i bio @p3soul”

2015 Likes, 15 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “Har inte lyssnat på den här intervjun än själv. Vad säger jag?

2,014 Likes, 15 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “Har inte lyssnat på den här intervjun än själv. Vad säger jag? Det är en vacker dimma. Vill behålla minnet av en helig stund med nån som jag avgudad sen jag var 15 år, började tunea in till hans djupdykningar i soulmusik och fick rysningar. Tack för att du finns Mats Nileskär. Länk i bio @p3soul”

På fredag släpps Daniela Rathana & Oskar Linnros – Instagram

1622 Likes, 40 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “På fredag släpps Daniela Rathana & Oskar Linnros – ”Testamente”.

Oskar Linnros on Instagram: “16 aug – Tre artister och över 20 …

1774 Likes, 39 Comments – Oskar Linnros (@oskarlinnros) on Instagram: “16 aug – Tre artister och över 20 musiker på scen samtidigt.

Keywords: oskar linnros instagram