Emma öberg instagram

Emma Öberg (@emma.obergs) • Instagram photos and videos

54.6k Followers, 502 Following, 1345 Posts – See Instagram photos and videos from Emma Öberg (@emma.obergs)

Emma Öberg on Instagram: “Jag la upp en bild på min …

Emma Öberg on Instagram: “Jag la upp en bild på min pojkvän för någon dag sen och fick där en kommentar i stil med “vilken klyscha, du har köpt fakeboobs, vad har du betalat för killen?” ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ När man har en öppen Instagram så är man såklart medveten om risken att man kan få elaka kommentarer. Jag har som tur är varit rätt befriad från just det. Det är helt okej att tycka saker, att döma och ha fördomar. JA jag har fakeboobs, och jag älskar dem! Jag har betalat för dem och dem är enligt mig supersnygga 🤩 Ifall man ej tycker samma så finns ju det enkla knepet att helt enkelt inte följa mig 🤷🏼‍♀️ Men att lägga en dum kommentar om att jag skulle ha köpt min pojkvän bara för att jag har köpt mina bröst?? På riktigt, vad vill man få ut av att skriva något sånt? Det är bara onödigt att ödsla tid på att skriva såna kommentarer och det gör bara skada. Tycker man att något sticker i ögonen här på min Instagram så får man helt enkelt titta åt ett annat håll 💁🏼‍♀️ och ett stort hejja till @sofiafelice som var snabb att backa upp mig 🤗Så nu lägger jag upp en bikinibild för att stoltsera med mina köpta bröst som jag tycker är helt döläckra ✌️🤤”

2404 Likes, 77 Comments – Emma Öberg (@emma.obergs) on Instagram: “Jag la upp en bild på min pojkvän för någon dag sen och fick där en kommentar i stil med …

2,404 Likes, 77 Comments – Emma Öberg (@emma.obergs) on Instagram: “Jag la upp en bild på min pojkvän för någon dag sen och fick där en kommentar i stil med “vilken klyscha, du har köpt fakeboobs, vad har du betalat för killen?” ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ När man har en öppen Instagram så är man såklart medveten om risken att man kan få elaka kommentarer. Jag har som tur är varit rätt befriad från just det. Det är helt okej att tycka saker, att döma och ha fördomar. JA jag har fakeboobs, och jag älskar dem! Jag har betalat för dem och dem är enligt mig supersnygga 🤩 Ifall man ej tycker samma så finns ju det enkla knepet att helt enkelt inte följa mig 🤷🏼‍♀️ Men att lägga en dum kommentar om att jag skulle ha köpt min pojkvän bara för att jag har köpt mina bröst?? På riktigt, vad vill man få ut av att skriva något sånt? Det är bara onödigt att ödsla tid på att skriva såna kommentarer och det gör bara skada. Tycker man att något sticker i ögonen här på min Instagram så får man helt enkelt titta åt ett annat håll 💁🏼‍♀️ och ett stort hejja till @sofiafelice som var snabb att backa upp mig 🤗Så nu lägger jag upp en bikinibild för att stoltsera med mina köpta bröst som jag tycker är helt döläckra ✌️🤤”

Emma Öberg (@emmadewita) • Instagram photos and videos

1367 Followers, 996 Following, 37 Posts – See Instagram photos and videos from Emma Öberg (@emmadewita)

Emma Öberg (@saumyadevi) • Instagram photos and videos

Emma Öberg. 12 posts. 208 followers. 7 following. Ber om guiding -. Förbereder för filmning. Stökigt inuti. Skrattar så det bubblar i magen.

Emma Öberg on Instagram: “Pratade med mamma i telefon …

789 Likes, 6 Comments – Emma Öberg (@emma.obergs) on Instagram: “Pratade med mamma i telefon idag och fick hemsk hemlängtan blir nog att åka hem en sväng …

Emma Öberg on Instagram: “Efter en fantastisk helg fylld med …

728 Likes, 7 Comments – Emma Öberg (@emma.obergs) on Instagram: “Efter en fantastisk helg fylld med både jobb, plugg och roligt häng med fina vänner så …

Om jag själv får välja så blir jag helst bjuden på en middag …

819 Likes, 7 Comments – Emma Öberg (@emma.obergs) on Instagram: “Om jag själv får välja så blir jag helst bjuden på en middag som någon lagat själv och …

Jotack, nog känns det att höstrusket har satt sina klor i en. Trött …

453 Likes, 4 Comments – Emma Öberg (@emma.obergs) on Instagram: “Jotack, nog känns det att höstrusket har satt sina klor i en. Trött som tusan idag har …

Emma Öberg on Instagram: “Äntligen tillbaka på gymmet efter …

1147 Likes, 0 Comments – Emma Öberg (@emma.obergs) on Instagram: “Äntligen tillbaka på gymmet efter nästan 2 veckors frånvaro. Min enda träning har varit …

Keywords: emma öberg instagram