Anna perlestam instagram

en.pantertant.i.leopard – Anna Perlestam – Instagram

60 år Här finner du mina tankar och bilder om åldrandet, livet och sånt. Med hopp om igenkänning, inspiration och reflektion. · 1,210 posts · 29K followers.

Anna Perlestam – en.pantertant.i.leopard – Instagram

‏‎Anna Perlestam‎‏ (@‏‎en.pantertant.i.leopard‎‏) • Instagram تصاویر اور ویڈیوز

60 år Här finner du mina tankar och bilder om åldrandet, livet och sånt. Med …

‏‎‏‎29‎‏ ہزار‎‏ فالوورز، ‏‎513‎‏ فالوونگ، ‏‎1,211‎‏ مراسلات – ‏‎Anna Perlestam‎‏ (@‏‎en.pantertant.i.leopard‎‏) کی Instagram تصاویر اور ویڈیوز دیکھیں

DN on Instagram: “59-åriga Anna Perlestam lägger i snitt upp …

2082 Likes, 53 Comments – DN (@dagens_nyheter) on Instagram: “59-åriga Anna Perlestam lägger i snitt upp ett Instagraminlägg om dagen för sina dryga 20 000…

Anna Perlestam on Instagram: “Det är lite tungt just nu. Fast …

478 Likes, 79 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Det är lite tungt just nu. Fast jag försöker att inte låta det ta över.

Anna Perlestam on Instagram: “Jag började svara på …

1207 Likes, 45 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Jag började svara på kommentarerna till mitt förra inlägg, men insåg att …

Anna Perlestam on Instagram: “Den här texten har jag delat …

575 Likes, 33 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Den här texten har jag delat innan. På mitt förra konto.

Anna Perlestam on Instagram: “Imorgon är jag i rättegång. En …

2708 Likes, 385 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Imorgon är jag i rättegång. En rättegång som varar i två dagar.

Anna Perlestam on Instagram: “Första gången vi träffades var …

Anna Perlestam on Instagram: “Första gången vi träffades var jag 15. Du var 18. Vi kände inget speciellt för varandra. Då. Och jag blev tillsammans med din kompis.Det tog slut efter ett år. Du och jag fortsatte att vara vänner. Vi var ett helt gäng som höll ihop. Ibland mer. Ibland mindre. Men du kom att bli en av de jag tyckte mest om. Ganska olik de andra killarna. Inte så på. Inte så grabbig. Du höll dig i bakgrunden. Du hade liksom inget behov av att framhäva dig själv. Men du fanns alltid där. Den där fina vännen som alltid ställde upp. En att lita på. Att prata med. Du hjälpte till när det behövdes. Utan att någonsin kräva eller vilja ha något tillbaka.Jag blev 18 och du 21. Jag kände något mer. För dig. Mer än vänskap. Försökte visa det. Men var rädd att förstöra vår vänskap. Det tog lite tid. Sen förstod du. Och kände som jag. Vi blev tillsammans. Höll till hemma hos dig, i dina föräldrars lägenhet då de bodde i sin kolonistuga. En dag på hösten flyttade de hem igen och jag återvända till min lilla etta.- Jag går hem till Anna en stund, sa du till din mamma. Samma kväll. Inte en stund, för du blev kvar, gick aldrig hem igen. Jo, för att hämta dina grejer. Men du flyttade in hos mig den kvällen.Denna sommar är det 41 år sedan du och jag också blev vi. Jag är 59 och du är 62. Vi har funnits i varandras liv i 44 år. Det är nästan obegripligt lång tid. Innan dig, var det längsta jag hade varit tillsammans med någon, 1 år och 2 månader. Det var en lång tid. Tyckte jag då. Vi har slagit det rekordet med råge. Du och jag. Vi. ..#kärlek #föralltid #vi #duochjag #tillsammans #jagälskardig”

4214 Likes, 237 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Första gången vi träffades var jag 15. Du var 18.

4,213 Likes, 237 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Första gången vi träffades var jag 15. Du var 18. Vi kände inget speciellt för varandra. Då. Och jag blev tillsammans med din kompis.Det tog slut efter ett år. Du och jag fortsatte att vara vänner. Vi var ett helt gäng som höll ihop. Ibland mer. Ibland mindre. Men du kom att bli en av de jag tyckte mest om. Ganska olik de andra killarna. Inte så på. Inte så grabbig. Du höll dig i bakgrunden. Du hade liksom inget behov av att framhäva dig själv. Men du fanns alltid där. Den där fina vännen som alltid ställde upp. En att lita på. Att prata med. Du hjälpte till när det behövdes. Utan att någonsin kräva eller vilja ha något tillbaka.Jag blev 18 och du 21. Jag kände något mer. För dig. Mer än vänskap. Försökte visa det. Men var rädd att förstöra vår vänskap. Det tog lite tid. Sen förstod du. Och kände som jag. Vi blev tillsammans. Höll till hemma hos dig, i dina föräldrars lägenhet då de bodde i sin kolonistuga. En dag på hösten flyttade de hem igen och jag återvända till min lilla etta.- Jag går hem till Anna en stund, sa du till din mamma. Samma kväll. Inte en stund, för du blev kvar, gick aldrig hem igen. Jo, för att hämta dina grejer. Men du flyttade in hos mig den kvällen.Denna sommar är det 41 år sedan du och jag också blev vi. Jag är 59 och du är 62. Vi har funnits i varandras liv i 44 år. Det är nästan obegripligt lång tid. Innan dig, var det längsta jag hade varit tillsammans med någon, 1 år och 2 månader. Det var en lång tid. Tyckte jag då. Vi har slagit det rekordet med råge. Du och jag. Vi. ..#kärlek #föralltid #vi #duochjag #tillsammans #jagälskardig”

Anna Perlestam on Instagram: “Då tar vi det EN GÅNG TILL

Anna Perlestam on Instagram: “Då tar vi det EN GÅNG TILL: Kroppsaktivism handlar INTE om att uppmana folk till att strunta i sin hälsa och äta mer socker, tomma kolhydrater och tillsatser. Eller att människor ska dricka mer läsk och alkohol. INGEN kroppsaktivist skriker; fuck you, alla ni som springer marathons och hänger på gymmet och stressar ihjäl oss andra som sitter här med vår skitmat och gillar läget.Jag blir så trött. Så innerligt trött! Vad är det som är så svårt att förstå? Vi är olika, vi ser olika ut, kroppar finns i alla möjliga former och storlekar. Varför ska då inte alla dessa kroppar få synas? Vart ska vi ta vägen, vi som inte ser ut som normen? Ska vi sluta existera? Vi uppmanar inte till ohälsa. Vi säger inte att det är fel att motionera. Vi tycker inte att alla ska äta bakelser och dricka läsk dagarna i ända. Var får ni det ifrån? Vi vill bara leva. Men när vi försöker ta lite plats och visa att vi också finns, då blir vi beskyllda för att inplantera negativa tankar i människors psyke. Bara genom att synas.Snälla! Lägg av. Bara sluta…#kroppsaktivism #kroppsaktivist #snällabarasluta #krossakroppshatet #fetthat”

1610 Likes, 162 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Då tar vi det EN GÅNG TILL: Kroppsaktivism handlar INTE om att uppmana …

1,609 Likes, 162 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Då tar vi det EN GÅNG TILL: Kroppsaktivism handlar INTE om att uppmana folk till att strunta i sin hälsa och äta mer socker, tomma kolhydrater och tillsatser. Eller att människor ska dricka mer läsk och alkohol. INGEN kroppsaktivist skriker; fuck you, alla ni som springer marathons och hänger på gymmet och stressar ihjäl oss andra som sitter här med vår skitmat och gillar läget.Jag blir så trött. Så innerligt trött! Vad är det som är så svårt att förstå? Vi är olika, vi ser olika ut, kroppar finns i alla möjliga former och storlekar. Varför ska då inte alla dessa kroppar få synas? Vart ska vi ta vägen, vi som inte ser ut som normen? Ska vi sluta existera? Vi uppmanar inte till ohälsa. Vi säger inte att det är fel att motionera. Vi tycker inte att alla ska äta bakelser och dricka läsk dagarna i ända. Var får ni det ifrån? Vi vill bara leva. Men när vi försöker ta lite plats och visa att vi också finns, då blir vi beskyllda för att inplantera negativa tankar i människors psyke. Bara genom att synas.Snälla! Lägg av. Bara sluta…#kroppsaktivism #kroppsaktivist #snällabarasluta #krossakroppshatet #fetthat”

Anna Perlestam on Instagram: “Mitt ansikte. Jag är inte sur …

15.8k Likes, 166 Comments – Anna Perlestam (@en.pantertant.i.leopard) on Instagram: “Mitt ansikte. Jag är inte sur. Och inte är jag arg heller.

Keywords: anna perlestam instagram