Alba boström instagram

ΑLBA BOSTRÖM (@albabostrm) • Instagram photos and videos

18k Followers, 2296 Following, 425 Posts – See Instagram photos and videos from ΑLBA BOSTRÖM (@albabostrm) … linktr.ee/albabostrm.

ΑLBA BOSTRÖM on Instagram: “Ja, men då var resultaten …

ΑLBA BOSTRÖM on Instagram: “Ja, men då var resultaten från distansmästerskapen ute och jag tog hem en 3e plats, vilket jag är väldigt nöjd med! 🌟Lyftmässigt så hade jag inte en bra dag då jag genomförde tävlingen, kroppen var seg och huvudet var på vift, men gjorde ändå fina resultat, även om de var lägre än jag hade hoppats på.Det blev serien 145kg knäböj, 92.5kg bänkpress, 175kg marklyft och 412.5kg totalt, vilket är 12.5kg ovanför det nuvarande svenska junior totalrekordet!Marken är det jag blev mest nöjd med, ett 5kg PB i mer smak och som kändes bra, på en bättre dag hade nog mer funnits!Böjen och bänken var “tävlings” – PBn men under tränings-PBn, böjen var mest bara seg, men är nöjd med 145kg, i bänken var det avlyftet som fallerade, är fortfarande ny med att lyfta av själv så är inte allt för missnöjd där ändå, det kommer det där!Allt som allt, det var riktigt roligt och stort tack för alla fina meddelanden jag fått! Nu fortsätter jag träna vidare mot att bli starkare än någonsin! 🌞”

254 Likes, 57 Comments – ΑLBA BOSTRÖM (@albabostrm) on Instagram: “Ja, men då var resultaten från distansmästerskapen ute och jag tog hem en 3e plats, …

254 Likes, 57 Comments – ΑLBA BOSTRÖM (@albabostrm) on Instagram: “Ja, men då var resultaten från distansmästerskapen ute och jag tog hem en 3e plats, vilket jag är väldigt nöjd med! 🌟Lyftmässigt så hade jag inte en bra dag då jag genomförde tävlingen, kroppen var seg och huvudet var på vift, men gjorde ändå fina resultat, även om de var lägre än jag hade hoppats på.Det blev serien 145kg knäböj, 92.5kg bänkpress, 175kg marklyft och 412.5kg totalt, vilket är 12.5kg ovanför det nuvarande svenska junior totalrekordet!Marken är det jag blev mest nöjd med, ett 5kg PB i mer smak och som kändes bra, på en bättre dag hade nog mer funnits!Böjen och bänken var “tävlings” – PBn men under tränings-PBn, böjen var mest bara seg, men är nöjd med 145kg, i bänken var det avlyftet som fallerade, är fortfarande ny med att lyfta av själv så är inte allt för missnöjd där ändå, det kommer det där!Allt som allt, det var riktigt roligt och stort tack för alla fina meddelanden jag fått! Nu fortsätter jag träna vidare mot att bli starkare än någonsin! 🌞”

ΑLBA BOSTRÖM (@albabostrm) • Instagram photos and videos

15k Followers, 2308 Following, 408 Posts – See Instagram photos and videos …

BOSTRÖMS UR & GULD on Instagram: “Modellerna Arosa …

BOSTRÖMS UR & GULD on Instagram: “Modellerna Arosa och Alba från @stromdahlsjuveler. En perfekt kombination av vigsel & förlovningsring. Välkommen in för en personlig visning. Vill ni komma före eller efter vi har öppnat butiken så ring 0920-87070 bokar vi in en tid bara för er! #vigselring #förlovningsring #ringar #diamantring #privatvisning #strömdahlsjuveler #bostromsurguld #luleå #lulea”

4 apr. 2020 — bostromsurguld. Modellerna Arosa och Alba från @stromdahlsjuveler. En perfekt kombination av vigsel & förlovningsring. Välkommen in för.

17 Likes, 0 Comments – BOSTRÖMS UR & GULD (@bostromsurguld) on Instagram: “Modellerna Arosa och Alba från @stromdahlsjuveler. En perfekt kombination av vigsel & förlovningsring. Välkommen in för en personlig visning. Vill ni komma före eller efter vi har öppnat butiken så ring 0920-87070 bokar vi in en tid bara för er! #vigselring #förlovningsring #ringar #diamantring #privatvisning #strömdahlsjuveler #bostromsurguld #luleå #lulea”

Tomorrow I compete at Worlds at 8am GMT+3 (7 am SWE …

1168 Likes, 30 Comments – ΑLBA BOSTRÖM (@albabostrm) on Instagram: “Tomorrow I compete at Worlds at 8am GMT+3 (7 am SWE time) Link to livestream is …

albabostrm Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Explore @albabostrm Instagram profile with posts and stories – Picuki.com. … @albabostrm. ΑLBA BOSTRÖM. IPF Powerlifter 21 y/o 63kg Jr World …

Alba Boström satte nytt nordiskt rekord i bänkpress | SVT Sport

25 mars 2022 — 119 kg. Så lyder det nya nordiska rekordet i bänkpress satt av Alba Boström, 20, i damernas 63 kilosklass under styrkelyftstävlingen på …

119 kg. Så lyder det nya nordiska rekordet i bänkpress satt av Alba Boström, 20, i damernas 63 kilosklass under styrkelyftstävlingen på SM-veckan.– Det gick så bra på träning så jag gick för det, säger hon i SVT1.

Tjejer/Kvinnor se hit! ”Hur blir man stark? Mitt namn är Alba …

Facebook

Mitt namn är Alba Boström, jag är 20 år och 4x svensk mästarinna i styrkelyft samt har 3 VM-medaljer. Min resa började för tre år sen när jag hittade sporten …

Tjejer/Kvinnor se hit!”Hur blir man stark? Mitt namn är Alba Boström, jag är 20 år och 4x svensk mästarinna i styrkelyft samt har 3 VM-medaljer. Min…

20-åriga Alba Boström från Sundsvall är den starkaste kvinnan i världen.. Hon vann senior-VM i 63-kilosklassen i Vilnius, Litauen. Grattis Alba …

Keywords: alba boström instagram